Club Culinair
 

Food is a way of living

Hare-Majesteit is bij van Dale iemand die de titel van koningin draagt… Maar in het dorp Galder is het iemand die zich bezig houd met kookkunst in de culinaire zin des woord.

 

Catering
Catering is niet alleen het afleveren van gerechten. Het is je verplaatsen in de smaak van de klant en het kunnen herkennen.
Voeding is een van de belangrijkste eigenschappen om te overleven, laten we er daarom een kunst van maken. Iedereen doet het op een andere manier en laat dat een basis zijn om iets moois en lekkers neer te zetten.
Dat wat u wilt moet omgezet worden in gerechten die niet doorsnee zijn, ook uw feest verdient dat !!!
Wij kunnen alle gerechten voor u maken zolang wij ons begeven langs de grens vanaf onze kunst tot aan Syrië.
Bourgondisch houdt in genoeg en dat is een vereiste om het tot een geslaagd eetfestijn te maken.
Veel mensen associëren Bourgondisch met een lifestyle maar dat is een vergissing. Daarom spreken wij van op maat gemaakte delicatesse. Voor elk budget is er wel een oplossing te vinden. Enkele van de vele gerechten die u alvast een idee kunnen geven:
Zalmforel gebakjes met groene asperges
Ravioli van gebraden kwartel en eendenlever
Hazelnotentaart
Aubergine kaviaar
Gemarineerde gamba's in koriander olie
Ansjovistoast
Gemarineerde geitenkaas in yufkadeeg
Natuurlijk is er nog veel meer lekkers voor u !!!

 

Foodsolution
De oplossing voor uw vragen die eigenlijk al beantwoord hadden moeten worden. Als u op een punt bent gekomen om te veranderen maar nog niet weet welke koers u wilt volgen.
U bent bezig met dat wat er van u wordt verlangd en de druk is zo gecomprimeerd dat de vrije ideeën geblust zijn. Of u wilt verder en kent de andere aanpak niet. De samenwerking is een gewoonte zonder verwondering en u weet het en wil het veranderen. Plezier in alles wat u doet heeft ook een uitwerking op alles om u heen, laat dat een van de uitgangs-
punten zijn.
Foodsolution denkt na en spreekt met u over de mogelijkheden. Wilt u dichter bij uw klanten, producten, collegae gebracht worden door een andere blik op uw ideeën d.m.v. verbreding.
Het zien van effectieve oplossingen is de intentie van onze inzet. Als u die winst ziet is dit op termijn niet alleen goed voor u, maar ook voor iedereen om u heen en uiteindelijk het hele bedrijf. Hiervoor hebben wij uw openheid en bereidheid nodig om grenzen te verleggen.

 

Bestaande concepten:

Begeleiding in het geven van kookcursussen.
Alleen de mensen aan het werk zetten is geen cursus of workshop. De passie naar het geven van handvaten om meer te willen is een van de vele oplossingen. Hoe reageren de mensen op uw ideeën omtrent het vormen van een les of cursus? Er zijn vele manieren om een geweldige avond te geven en te hebben en datgene te ontwikkelen waar u goed in bent.

 

Menu engineering
Uw kok maakt klaar wat hij of zij lekker vind; een van de vele voorbeelden van eigenaren die niet genoeg kennis van koken hebben maar eigenlijk wel weten wat ze willen. De communicatie tussen deze partijen wordt vaak verkeerd begrepen. Uw kaart aanpassen aan dat wat uw klanten willen en daarbij een passende presentatie. Prijzen van inkoop en verkoop zijn in sommige gevallen door gissen een grote misser.


Gerechten vormgeving
Iedere dag weer dat stukje groente en het geleerde kunstje uitvoeren, in afwachting van het volgende seizoen.
Durf de stap te nemen en laat u leiden door de aanbieding van de week i.p.v. te dure gerechten passend proberen te maken in een verkeerd seizoen. Als u er niet bent gebeurt het dan op dezelfde manier of kunt u het alleen goed!  datacure Club Culinair Freelance kok Koksonline